Bumah Blondie

By: bumah kiut

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Saturday, 14-Jun-2008 16:45 Email | Share | | Bookmark
Our Baby Syahirah

 
 
 
View all 23 photos...
DOB 3/3/08 2.55am
Weight: 3.01kg
Birth Place: HSI, JB


Saturday, 26-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Pertunanganku...

 
Haa??Lg sejam sampai??
Mok yg bermuka risau pasal tetamu dh tunggu nk mkn
View all 85 photos...


Venue: Temerloh, Pahang
Theme: Sweet lovely pink
Hantaran: 9 dulang berbalas 11

Alhamdulillah aku dahpun selamat bertunang tanggal 26 Aug 2006...macam x caya je dah jadi tunangan orang...the majlis was quite smooth except cousin aku jadi mak andam bidan terjun coz mak andam asal ada contest gubahan on d same day & Zaidi and the rombongan lewat 1jam 45 min disebabkan tukang tunjuk jalan diorang yg telah terpesong dari jln yg benar…3hrs journey bcome 4 hours…(punya aa lm tggu smpi berkali2 kena tacap balik mekap aku yg mencair sbb berpeluh…panas siot!!kawin nanti kena install aircond!!)lauk pun ngam2 je walaupun total guests lebih dari jemputan…paling laku ayam goreng special & ikan patin…licin terus…

Special Thanks to:
1. My family for their support to make the majlis successful…
2. Those yg datang….Sue, Yan&Najib&Baby Danish, Elly&Sofea, Ha&Amin&Little Baby Dalili, Nana&Baby in her womb...
p/s: bila nak share gamba?kamera aku takde muka korang..
3. Those sent d wishes…



Sunday, 6-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Ejam Samin's Wedding

Meja mkn beradap
Hmm bole copycat nihh
 
View all 7 photos...


D couple: Ejam & Wife Nor Sharwana
Venue: Cheras
Theme: Gold


Saturday, 4-Mar-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Flex Annual Dinner- MITC

Ketibaan
Kak Su, Nani, Naza
Ina, Idah
View all 17 photos...


Thursday, 2-Feb-2006 16:13 Email | Share | | Bookmark
Sweet like chocolate...

Bantal peluk saye
Loller???
Lampu saye yg kiut
View all 5 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net